Athos – vår oktoberhund!

Det är nu snart mitt i månaden och inte ett hem i sikte för vår månadshund.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Athos har det tufft i hägnet. Han är en klipsk och nyfiken kille som tar sig fram på tre ben efter en olycka. Med många hundar runtomkring är risken alltid stor att bli omkullsprungen eller -knuffad – med skador som följd. Athos är den som också måste backa tillbaka när det diskuteras kring resurser eller inbjuds till lek och samvaro. Han är oerhört människokär och behöver få någon som ser till hans bästa – han har så mycket att erbjuda – och blir en underbar och trogen kamrat. Vi söker till vår älskade Athos ett speciellt hem där man har förståelse för och tar hänsyn till hans handikapp – men ger honom det bästa hundliv som finns.

Detta gäller:
– Hem i marknivå med egen inhägnad trädgård
– Inga småbarn
– Inga katter
– Finns hund ska det vara en snäll tik i nättare storlek

Athos väntar och hoppas – livet i hägnet är inte enkelt för denne hjälte.

Läs mer om Athos här

Intresseanmälan här


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d