KONTAKTANNONS

FINNES:
Maya, pigg och positiv guldbrunett på 6 vårar söker stadigvarande, seriöst sällskap i lämplig ålder. Lite större tjej på 60 cm och med en vikt kring de 30. Stort naturintresse och älskar långa promenader och äventyr i markerna. Självklart kan nya intressen föreslås men något city-liv är inte aktuellt. Ett lugnt och harmoniskt hem uppskattas och kvällarna får gärna tillbringas i soffan med diskussioner och tv-tittande. Förtjust i godbitar. Trivs som ensam hund och bor gärna så i det gemensamma hemmet – men kan ev överväga en trygg hundgrabb i liknande storlek. Katter och små barn – nej. Bor just nu i Kalmar men är flyttbar.

SÖKES:
Trevlig och snäll människa, ålder och längd / vikt ointressant liksom hårfärg. Det viktiga är att du tycker om hundar och har viss erfarenhet så att vi lätt börjar förstå varandra. Du bör vara intresserad av naturupplevelser där vi tar oss an gemensamma utmaningar som långa vandringar men också ha en fallenhet för lugna kvällar hemma i tv-soffan. Kylskåpet bör innehålla mycket gott och du måste förstå att jag vill stå i centrum – även om du får en hel del egentid. Du kan vara ensamboende eller sambo – men ska inte ha små barn eller katter hemma.

Skriftligt svar emotses a s a p. Ser fram emot sällskap. Klicka HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d