Vår käraste Jimmy!


Nu är han månadens hund – vår käraste Jimmy! Kan hans längtan efter det egna hemmet uppfyllas – så att han för första gången i sitt liv får komma in i värmen till vintern, fira jul med sin människa och sedan gräva gropar i snön? Jimmy som väntat så länge förtjänar verkligen lite lycka nu – att bli upptäckt, adopterad och sedan älskad varje dag livet ut. Jimmy är en grabb som hos sin fodervärd i Kalmar haft en finfin utveckling – men han är inte en hund för vem som helst. Jimmy önskar sig ett hem med gärna bara enbart vuxna personer – och där det är lugnt och tryggt. Alla krav som vi tyvärr belastar våra hundar med får struntas i till fördel för en trevlig samvaro där mycket tid tillbringas ute i markerna. Jimmy blir en fantastisk promenadkompis och han kommer att snusa lugnt nära dig på natten – så att även du kan sova tryggt.

Detta gäller:
– Lugnt hem i lugn miljö – enbart vuxna
– God hundvana – men kravlös tillvaro ( annat än det viktigaste )
– Finns hund ska den vara stabil och snäll

Läs mera om Jimmy här.

Intresseanmälan finner du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d