Varför har vi döpt vår Kalender till Svenska Hjältar?

Jo, det är för att våra glädjespridare från Rumänien är hjältar i våra ögon!
De kommer med en stor ryggsäck, alla med oturen att de är födda i fel land. Ett land där de inte har något värde, och behandlas mycket illa. Ändå kommer de modiga, somliga stolta, med en livsglädje och en stor tacksamhet och en vilja att leva, lära dig och ha en egen människa. Även om det tar tid ibland att nå in i deras bubbla, så är det värt varenda sekund man tålmodigt väntat på att få komma närmare deras personliga sfär. Det är därför vi vill hylla de genom vår kalender.

Kalender 2022 är inom kort i tryck och vi ser fram mot det färdiga resultatet. Vi har fått många underbara bilder! Vilka fantastiska liv ni har gett till våra glädjespridare. Vi blir så glada och berörda! Bilderna i kalendern visar att det mesta går med tålamod, ge tid och oändligt med kärlek.

Samma som förra året kommer 48 hundar finnas med samt en 49:de som omslagsvovve. Kalendern kommer börja säljas sista veckan i september. Vi hoppas att ni ska glädjas som vi över kalendern som gör en glad varje gång man tittar på den.

Tack för alla bidrag till kalendern!

Bilden från förra årets kalender:


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: