Kontaktannons

FINNES:
Tina, mörkögd skönhet mitt i livet. Glänsande svart hårman och med glimten i ögat. Normalviktig och i normalstorlek. Intresserad av naturupplevelser, god mat och lugna hemmakvällar. Pysslar även gärna på kring hus och hem. Trivs i mindre, lugna sällskap och där som enda hund – därmed en given central gestalt. Kan ev tänka sig en katt-kamrat. Bor f n utanför Linköping men är flyttbar.

SÖKES:
Trevligt sällskap i vuxen / mogen ålder. Gärna en dambekant som också uppskattar skogspromenader och suset i trädkronorna, bärplockning eller bara stilla stunder i trädgården där hjälp erbjuds. Hemmet är viktigt och kärt samt ska vara lugnt – och lugnt beläget. Du ska vara hundintresserad och godhjärtad men du får även tid till att arbeta eller till dina egna intressen.

Skriftligt svar emotses a s a p. Saknar sällskapet av en vän. Klicka HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: