Kontaktannons

FINNES:
Glad sprallig blondin på snart fyra år vid namn Luna. Mäter ca 50 cm i höjd och är smidiga 22 kg i vikt. Intressen är att vara ute i naturen, gå långa promenader och kanske träna lite. Även intresserad av lugna hemma kvällar i trevligt sällskap samt lättare trädgårdsarbete. Assisterar även gärna i köket. Uppskattar en lite lugnare utemiljö där det går att syssla med mindfulness eller annan avslappning. Inte beroende av hundsällskap i hemmet men finns hund är det ok. Inte så förtjust i katter. Bor just nu i Stockholm men är flyttbar.

SÖKES:
Trevlig och snäll dam, ålder och längd / vikt ointressant liksom hårfärg. Det viktiga är att du tycker om hundar och har viss erfarenhet så att vi lätt börjar förstå varandra. Du bör vara intresserad av naturupplevelser där vi tar oss an gemensamma utmaningar men också ha en fallenhet för lugna kvällar hemma i tv-soffan. Kylskåpet bör innehålla mycket gott och du måste förstå att jag vill stå i centrum – även om du får en hel del egentid. Du bör inte ha unga barn hemma.

Skriftligt svar emotses a s a p. Känner mig ensam. Klicka HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: