Nu är det synd om oss!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Nu behöver katterna Doris och Zimba hjälp! De får inte vara kvar i sitt hem och vi söker nu med ljus och lykta DIG som kan rädda dem från denna situation där de inte är önskvärda. Givetvis söker vi i första hand ett permanent hem men då katterna behöver få komma bort är även ett jourhem en bra lösning. Doris och Zimba är två helt vanliga, snälla svenska katter som omhändertagits från en situation med en kraftigt dement ägare. En snäll kvinna ställde upp och hjälpte dem tills ett permanent hem dök upp – trodde vi. Nu är det dags igen. Det är inte ok att katterna ska flyttas runt så här så nu söker vi dig SERIÖSA och snälla person som kan ställa upp för dem.

Snälla, hör snabbt av dig, info@hundhjalpen.se

Läs mer om Doris och Zimba här


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d