Rädda EN valp eller TVÅ – Du behöver inte välja! Din gåva fördubblas!

Bankgiro 5541-9477, Swish 123 432 4448, “Dubbelt”

Alla som arbetar på fältet i Rumänien vet detta – en av två omhändertagna valpar dör. När de hittas är de endast timmar, dagar eller veckor gamla – ofta med navelsträngen kvar, svårt undernärda och med mag- och tarminfektioner – eller drabbade av valpsjuka eller parvo. Det här är också historien om de två valparna på bilden – födda i misär och chanslösa utan SaveTheDogs. Nu behöver Du inte stå i en valsituation – hjälp den ena och Du hjälper även den andra genom denna fantastiska kampanj. Du som följer Hundhjälpen / SaveTheDogs är speciell, med ett hjärta fyllt av kärlek och en vilja att hjälpa en liten individ vars enda hopp står till Din välvilja. Nu har vi alla ett unikt tillfälle att göra skillnad för alla de valpar som sommartid översvämmar hägnen.

Varje år får SaveTheDogs ett tidsbundet erbjudande från en Schweizisk stiftelse. Man matchar varje insamlad krona / euro – för att göra dubbel nytta. Din skänkta hundralapp blir alltså tvåhundra kronor, femhundra kronor bli tusen! Din tusenlapp blir 2000 kronor. SaveTheDogs kämpar i Europas mest eftersatta område – för de svårast drabbade djuren. Hjälp dem hjälpa – dubbelt upp! Det är NU Din gåva blir mest effektiv – som dubbla summan.

Sätt in Ditt bidrag, litet eller stort . Bankgiro 5541-9477, Swish 123 432 4448 – det dubbleras och räddar liv! Märk insättningen “Dubbelt”. Vill Du att vi publicerar Ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv också GDPR. Kampanjens sista dag är 31 juli.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: