Moka kommer till Sverige på fredag – hemlös!

Att vår sötaste Moka ännu inte hittat sitt hem är ofattbart. Nu är det bråttom. Bäste vännen, gentlemannen Rocky, är adopterad och personalen sänder en vädjan för Moka. Hon kommer att få det svårt utan sin stöttande bästis och behöver även hon få lämna hägnet. Men – ännu finns inget välkomnande hem att komma till. Vem har plats i hjärta och hem för denna underbara tjej som bara vill bli älskad av en egen människa? Du behöver i så fall inte vänta länge.

Detta gäller:
-Lugnt boende. Inte en mängd nivåer.
-Trevliga promenadområden.
-Inga småbarn
-Snäll hundkamrat

Du som är ”den rätta” att låta Moka tassa in i ditt liv – hör av dig snarast.

Läs mera om Moka HÄR.

Intresseanmälan finns HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d