Ett lugnt hem till Basco – kan hans önskan bli verklighet?

Detta bildspel kräver JavaScript.


Vackre portugisen Basco finns i centrala Stockholm – en miljö han inte klarar av med alla människor och all trafik. Basco är en hjärtego kille som är lätt att ta till hjärtat – men som det är nu är han rädd och hans värld krymper allteftersom de miljöbetingade rädslorna växer. Den här underbara, snälla hunden behöver få ett hem i lugn miljö, villaområde eller på landet. Han har så många goda egenskaper och behöver få uppleva ett härligt hundliv där han får tillbringa timmar i skog och mark – ofta. Hemma myser han gärna i soffan och är en riktig kelgris. Bascos situation är svår och vi söker dig som kan ge honom förutsättningarna för att äntligen kunna börja utvecklas och bli den stjärna han egentligen är. Hör av dig!

Läs mera om Basco HÄR.

Intresseanmälan finns HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: