Fina Tina!


Var i Sverige kan fina Tina hitta sitt evighetshem? Här ( Linköping ) har vi en underbar hund med ett stort behov av att få flytta till en lugn miljö – då hon otrivs bland oväsen och mycket människor. Tina är en speciell dam som fäster sig enormt vid sin människa och är helt nöjd med ”vi två”. Givetvis kan hon även bo med ett lugnt par, men inte med barn då hon stressas av dem. Tinas drömhem är i lantlig miljö och då givetvis med egen trädgård att göra som ”sin”. Sedan vill hon göra intressanta promenader i skog och mark, äta grisöron och sova på något gosigt. Mycket närhet och kamratskap med egna människan. Vi söker för Tinas räkning Dig som vill ha en allra bästa vän och har kvalitetstid att ägna Tina. Hon har så mycket att erbjuda och förtjänar lyckan i ett härligt hundliv.

Läs mera om Tina HÄR.

Intresseanmälan finner Du HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d