Två fina herrar längtar efter egna hem!

Sommaren är ju den bästa tiden att ”bli med hund”! Vädret är till sin fördel och vi har ofta mer tid att kunna ta emot en fyrbent päls-vän på bästa sätt. Här har vi två herrar som verkligen skulle älska att äntligen få sina evighetshem. I Stockholm väntar finaste Salin på att bli upptäckt. Han är en stilig kille på 9 år som vill bo i en lugn miljö, gärna lantligt. Han önskar sig ett hem där han erbjuds dagliga, spännande promenader och där det finns mycket gott i hemmet. Salin önskar sig världens snällaste människor och en gosig bädd. I Ronneby ( Blekinge ) väntar snart 3-årige charmören Bandit på att bli upptäckt och få sina evighetsmänniskor. Förutom de bästa människorna vill han också ha en hund-brorsa eller -syrra. Han har nu bott som ensam hund och det gör honom lite ledsen. Bandit vill också ha det lite lugnare kring sig men precis som Salin önskar han sig skogsäventyr och goda märgben – och att människorna har tid att sällskapa.

Förgyll din sommar med att hjälpa en av våra hundar till deras önsketillvaro. Livslång kamratskap utlovas.

Läs mera om Salin HÄR.

Läs mera om Bandit HÄR.

Intresseanmälan finns HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: