Jourhem till valpar i juli! Akut!

VI BEHÖVER HJÄLP för att SaveTheDogs inte ska måsta säga nej till de valpar som nu föds i mängd på gatan och där ingen mamma finns tillgänglig. Det är många hundar i hägnet och plats måste frigöras. Vi söker AKUT fodervärdar bland våra ägare och vänner till några av de valpar / unga hundar som finns i adoptionsprogrammet och ännu inte är bokade. Ankomst Sverige senare delen av juli. Visst kan vi hitta några jourhem här i vårt snälla gäng? Du ansvarar – med vårt stöd – för valpen i ditt hem som den vore din egen – tills det rätta hemmet uppenbarar sig. Förvänta dig glädje, bus och några grå hårstrån. Snälla – visst ställer du upp så att fler valpar i Cernavoda kan tryggas? Vi har även en äldre hund som måste få komma bort från sommarhettan.

Läs mera och anmäl intresse för att vara jourhem HÄR.

Du kan också maila HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: