Vi finns i Kalmar – var finns Du?

Utanför Kalmar väntar två härliga hundar på sina evighetshem – Jimmy och Crin. Tasha är redan bokad! Det vore underbart om de fick tillbringa sin första svenska sommar i egna, kärleksfulla hem. DU kan göra det möjligt. Dessa tre är fantastiska individer med lite försiktigare framtoning – lite tilltufsade av livet men på god väg mot en härlig hundtillvaro. De har alla god hjälp och guidning i sitt fantastiska jourhem. Vi söker nu Dig som har en lite lugnare livsstil och även bor i lugn miljö. Du bör ha ett gott hjärta och en förståelse för att livet måste få gå framåt i hundens egen takt. Du bör också redan ha en hund hemma då den kan bli en fin kamrat och samtidigt stötta i den nya miljön. Inga småbarn – idealiskt är Du / Ni bara vuxna hemma. Ge en av dessa fina själar en chans – att få utvecklas och börja ta för sig – att få leva det bästa hundlivet!

Läs mera om Jimmy här.
Läs mera om Crin här.

Intresseanmälan finner du här.

 


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d