Dubbel lycka kan bli Din!

Detta bildspel kräver JavaScript.


Rex och Roxana är två ljuvliga individer som har levt hela sitt liv tillsammans. De hör ihop – så enkelt är det! Varför inte dubblera lyckan och nöjet – med två hundar har de alltid varandras sällskap och tryggheten i att aldrig vara ensam. Det finns alltid en lekkamrat och någon att knöla ihop sig med till natten. På promenaderna finns det en kamrat för vilken man kan berätta om alla spännande dofter man hittar. Har Du en stor kärlek till hundar så räcker den väl för två? Du får två roliga vänner för livet – som kommer att bli överlyckliga varje gång Du erbjuder en skogspromenad eller en mysstund i soffan med lite smågott att knapra på. Två är mer än en – men två är inte dubbelt så jobbigt – de gör ju vanligtvis samma saker – samtidigt. Samtidigt dubblerar Du glädjen i Ditt och deras liv – och säkerställer att de aldrig behöver skiljas åt. Rex och Roxana längtar efter det egna hemmet där de får skämma bort sina nya människor med vänskap och bus.

Snälla Du med ett hjärta av guld – öppna Din dörr för våra härliga kamrater. De är i stort behov av att få sitt permanenta hem.

Läs mera om Rex och Roxana här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: