En underbar Midsommarhelg..

..önskar vi er alla – två-/tre- och fyrbenta. Vi hoppas att ni får njuta av en trolsk midsommarnatt och en strålande midsommardag. Firande behöver inte ske i stora sällskap – man firar lika väl själv tillsammans med sina pälsvänner. Njut av naturen – dess scener, ljud och dofter. Njut av stillheten en tidig morgon före världen vaknat. Plocka en midsommarbukett. Plantera insektsvänligt. Känn den milda sommarvinden. Bara var!

Det är semestertider och vi önskar oss sol och värme – vilket inte alltid är så bra för våra pälsvänner. Vi påminner än en gång om faran med överhettade bilar – läs HÄR. Vi påminner också om de skador på tassarna ett hett väglag kan medföra – kan du själv inte promenera barfota där så ska heller inte hunden göra det. Många hundar är rädda för vatten – tvinga aldrig ner din hund i vatten om den inte själv vill – det är inte ok. Åker din hund båt – sätt på den en flytväst.

Vi som arbetar inom Hundhjälpen varvar ner tempot några dagar – men vi finns här.
Svar kan dock dröja en dag eller två extra.

Vi påminner om insamlingen till myggmaskiner, läs HÄR. Det är allvarligare än det låter och maskinerna räddar liv – de är inte bara till för att göra tillvaron drägligare. Snälla alla – skippa några sommarglassar och hjälp hundarna.

Styrelsen Hundhjälpen

Bankgiro 5541-9477, Swish 123 432 4448. ”Myggor”. Skriv också ”Godkänner GDPR” om vi får publicera ditt namn i vår gåvoredovisning.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: