Jag väntar och väntar – och väntar..

Marcus har fått vänta länge på lyckan. Han hittades vid 5-6 veckors ålder tillsammans med brorsan Crin – och har sedan dess levt en anonym tillvaro i hägnet. Han har tidigare varit en väldigt tillbakadragen kille men plötsligt tog en positiv utveckling vid. Visst – han är inte Stålmannen – men en fin kille med hjärtat på rätta stället och en mycket stor längtan efter att få ett eget hem. Människorna vid hägnet är snälla men deras tid är så begränsad – och Marcus behov är stort – han är alltid den som får stå tillbaka när tuffare hundar propsar på uppmärksamheten. Åren har gått och Marcus liv tickar på. Den första halvan av hans liv har varit så begränsad – den andra halvan ( och mer ) måste få bestå av lycka, kärlek och omtanke, mjuka sängar, godbitar och de snällaste händerna i världen. Vi önskar verkligen att Marcus dröm ska slå in – och att vi snart ska få välkomna honom till hans bästa tid. Vem är den snälla person som har en öppen dörr och ett varmt hjärta – enkom för vår käre Marcus?

Detta gäller:

-Lugnt boende i lugn miljö.
-Inga unga barn.
-Hundkamrat – snäll och glad.

Läs mera om Marcus här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: