Vi vädjar för vår vackre Ace!

Ace fick vänta länge på sin biljett till Sverige vilket är svårt att förstå. Han drar lätt blickarna till sig och har ett hjärta av guld. När han slutligen adopterades hade familjen inte tålamod att låta honom landa och bli trygg – utan bort skulle han efter bara några dagar. Ace har vuxit upp i hägnet och har aldrig sett något annat – det är då inte konstigt att man är osäker och bortkommen i början – och kanske beter sig fel. Tråkigt nog saknade hemmet intresse och Ace fick flytta till ett jourhem i Arvika – där han har det bra men det är inte ett HEM!

Nu söker vi med ljus och lykta efter Aces evighetshem – som ska ligga lugnt till – gärna i lantlig miljö och med egen täppa. Inga barn under tonåren – gärna bara vuxna familjemedlemmar – som lever en lite lugnare livsstil hemma men trivs ute i markerna. Vi söker dig som ger Ace tid att landa och bli trygg i stället för att inleda med en mängd krav – och där kärleken är stor och saknar villkor. Ace vill bo med en trygg och stabil hundkamrat som då kan hjälpa där han känner sig osäker – gärna en tik i liknande eller större storlek. Finns katt bör den vara hundvan eller introduceras gradvis.

Vi längtar efter att få se Ace ute i skog och mark med sina människor. Vi längtar efter att få se sol i hans blick och en svans som signalerar glädje och stolthet. Var är Du som kan erbjuda Ace detta? Hör av Dig!

Läs mera om Ace här.

Intresseanmälan finner Du här.


2 kommentarer på “Vi vädjar för vår vackre Ace!

  1. Käre Ace,
    jag önskar dig förstående, vetande, trevliga människor. Jag bor inte långt från dig där i Arvika men tyvärr kan jag inte tar dig hem till mig. Jag har redan 2 Hundhjälpen-hundar och en tredje hund blir för mycket för mig som ensamstående mänsklig kvinna.

    Jag hoppas verkligen att du får så snart som möjligt ett kärleksfullt hem för resten av ditt liv.

  2. Finaste Ace!
    Du får gärna bli vår nr. 5 om någon kan fixa oss en RIKTIG gård i Norrtälje, Östhammar, Tierp, Uppsala, Värmdö (där vi bor) eller förslag.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: