LIVE-SÄNDNING – Facebook

Arbetet med att förbjuda hållandet av kedjehundar i Europa.

Onsdag 9 juni sänder SaveTheDogs live på Facebook. Språk – engelska. Har du tid och möjlighet – var med och lyssna. Experter talar om arbetet med att få till stånd ett förbjudande av hållandet av kedjehundar i Europa. Det är mycket vanligt i södra Europa att hundar hålls livet ut på kort kedja – som vakthund eller bara därför att ”traditionen” är sådan. Hunden är ett socialt flockdjur och det mentala lidandet är stort. Till detta kommer den ofta undermåliga omsorgen och de grymheter dessa hundar ibland utsätts för. Rumänien är ett av de länder där kedjehundar är extremt vanligt – och där många av Hundhjälpens hundar har denna bakgrund.

Var med – bli informerad! Internationellt deltagande där SaveTheDogs representeras av Sara Turetta.

Onsdag 9 juni kl 15.30 – 16.30
FB: Save The Dogs And Other Animals


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d