Gulltrollet Ludde söker sitt hem!

Ludde började sitt liv på gatan där kampen för överlevnad är tuff. Han har sedan levt flera år i hägnet – men nu är det dags för denne lurvige charmör att äntligen få sitt eget hem. Vi hoppas kunna välkomna honom till Sverige före den rumänska sommarhettan sätter in – en tuff tid då man är 10 år och har tjock päls. Ludde är en snäll och rar gentleman som inte har stora krav på aktivitet. Lite kortare, trevliga promenader varvade med mycket gosande – så är lyckan stor. Han är lugn och belevad och ingen som träffat honom kan låta bli att ta honom till hjärtat. Ludde har väntat länge – det är hans tur att få lycka i livet nu. Är det hos Dig han ska bo?

Detta gäller:

    • Lugnt boende i marknivå – egen liten täppa önskvärd.
    • Inga småbarn.
    • Finns hund ska det vara en tik. Kan bo som ensam hund.
    • Katt ok.
    • Kravlös tillvaro utan stress – det som gäller är kärlek och gemenskap.

Läs mera om Ludde här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d