Åsne-kul!

Kan man annat än bli glad när man ser åsnorna på filmklippet ovan. Glädje och spring i benen! Dessa åsnor är alla omhändertagna av SaveTheDogs och lever nu en paradistillvaro. Så har det inte alltid varit. De har samtliga varit utsatta för extrem vanvård och misshandel – flera har varit mer döda än levande när de anlänt till hägnet. Tack vare omsorg och kärlek är de alla idag fulla av livsglädje.

Södra Rumänien är ett fattigt, agrart samhälle. Hästar och åsnor utnyttjas i stor skala inom jordbruk och för transporter. Pandemin har gjort att fattigdomen i regionen ökat – och djuren står i första ledet att drabbas. Allt fler utmärglade hästar och åsnor syns i samhället och SaveTheDogs har tvingats utöka sin beredskap.

SaveTheDogs driver östra europas största fristad för nödställda åsnor. Projektet sponsras bl a av brittiska ”The Donkey Sanctuary”. Hundhjälpen har fem egna omhändertagna åsnor här som är beroende av sina faddrar för sitt uppehälle: Åberon, Åshild, Åskar, Åska och Åsalill. Flera faddrar välkomnas för att säkerställa dessa härliga djurs väl.

Klicka på länken för att läsa mera om fadderprogrammet för åsnor:
https://hundhjalpen.se/bli-fadder-till-en-asna/

Vill du donera en summa direkt till våra åsnor så sätter du in ditt bidrag på Bankgiro 5541-9477, alt swisha till 1234324448. Märk ditt bidrag ”Åsnor”. Vill du att vi publicerar ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv också ”Godkänner GDPR”. Tack för att du hjälper!


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: