Hägnlivet är svårt för en äldre och blind kille!

10 år i en kort kedja bakom en bensinmack – 10 år av lidande och vanvård. Nu är äntligen Ossian i trygghet vid Footprints of Joy. Att bo i ett hägn och efter 10 års isolering konfronteras med en miljö med hundratals hundar är inte lätt – det säger sig själv. Ossian gör så gott han kan. Han blir glad då personalen kommer och sitter en stund med honom och tar tacksamt emot små godbitar. Tiden är dock viktig för Ossian nu – han måste få känna på hur det är att vara en älskad och bortskämd familjehund. Vi kan hjälpa honom med detta – men vi söker DIG! DU som bor i marknivå i lugn miljö – och som har en lugn livsstil där du verkligen kan ägna dig åt att skämma bort Ossian.
Detta gäller:

  • Boende i villa / på landet – där miljön är förutsägbar
  • Inga unga barn hemma
  • Om hund finns ska det vara en tik
  • Du ska ha förståelse och ansvar inför Ossians handikapp

Snälla DU – hör av Dig. Vi önskar från hjärtat att få se Ossian mysa på en svensk gräsmatta i sommar, inramad av blommor, fågelkvitter och en ljum vind som puffar i pälsen.

Läs mera om Ossian här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d