Gemensamt hem sökes snarast!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Att våra ljuvliga katter Doris och Zimba söker hem har väl inte undgått dig? De är två rara och snälla katter som bodde hos en äldre person där hemtjänstpersonal (med känningar inom Hundhjälpen ) reagerade över att katterna inte togs bra om hand. Doris och Zimba finns nu hos en snäll fodervärd där de väntar på sitt evighetshem. Låt oss alla hjälpas åt att hjälpa dem HEM – snällaste människorna sökes. Här finns två underbara individer som bara längtar efter att få bli viktiga för någon . Stor mysfaktor ingår. Hör av dig du som saknar två fina katter i ditt hem!

Läs mera om Doris och Zimba här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: