Dags för Årsmöte – och nyheten Medlemsmöte!

Årsmöte: Under pågående pandemi är vårt årsmöte 2021 digitalt. Mötet hålls torsdag 27 maj kl 19. Detta är ett rent formellt möte. Vill du vara med – maila info@hundhjalpen.se så bjuder vi in dig till mötet som hålls via Google Meet. Du får då också instruktioner hur du ansluter dig. Du måste meddela din önskade närvaro senast 10 dagar före, dvs 17 maj.

Medlemsmöte: Detta möte är en nyhet där vi gärna kommer i kontakt med våra medlemmar. Mötet hålls torsdag 27 maj kl 20, dvs efter årsmötet. Vi går igenom viktiga saker i vår verksamhet och svarar på specifika frågor. För att undvika att alla pratar i mun på varandra så vill vi att frågor mailas in på förhand – då kommer rätt person också att kunna svara på din fråga. Maila oss senast 17 maj om du vill vara med på mötet, info@hundhjalpen.se. Detta datum gäller också för frågor du önskar besvarade. Även här bjuds du in till mötet som hålls via Google Meet.

Viktigt – skriv i ditt mail vilket möte – eller båda mötena – du vill vara med på. Skriv ditt namn och vad din hund / katt heter. Obs att dessa möten enbart är för medlemmar i föreningen.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d