Ett hem för hästarna från Dödens Fält – tack vare er som donerat!

Tack vare den generositet svenska djurvänner visade när hästarna vid Dödens Fält upptäcktes och räddades slutade denna fruktansvärda historia så väl den kunde. Av de 23 överlevande hästarna valdes de mest lidande ut för flytt till Footprints of Joy där man har egen stordjursveterinär. Rehabiliteringen är långsiktig – men lyckan bland hästarna enorm. Maten tar aldrig slut – människorna är snälla – och NU – ett eget hem! Hundhjälpens alla vänner ställde upp utöver det vanliga och donationerna har nu även finansierat ett splitter nytt stall för dessa 10 hästar. Det ryms t o m någon extra stackare som i framtiden kommer att omhändertas. Lite småfix kvarstår – men snart flyttar hästarna in i sitt stall som kommer att bära Hundhjälpens logga.
TACK alla ni som möjliggjorde detta!


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: