Snälla, hjälp Buster HEM!

Vår otroligt stilige och ståtlige Buster har ännu inte fått sitt evighetshem. Han har svikits flera gånger och finns nu hos snälla fodervärdar i Uppsala. Buster som är en aktiv och glad grabb i lite större format mår inte bra av att måsta försöka anpassa sig till olika hem – då de ändå inte låter honom bo kvar. Han behöver trygga och erfarna egna människor som ser till att hans tillvaro blir den bästa en hund kan ha. Buster älskar att vara ute i skog och mark – och däremellan slappar han gärna i soffan. Nu börjar vår härliga ute-säsong efter den långa vintern – ta med Buster på vandring i fjällen eller tälta vid en sjö. Världens bäste kompis söker DIG!

Buster vill inte bo centralt. Inga barn då de stressar honom. Han bor väldigt gärna med en pigg och vänlig hundkamrat.

Läs mera om Buster HÄR.

Intresseanmälan finner Du HÄR.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: