En smula lycka för Harmony!

Harmony hinner ännu med lycka i livet – men någon måste erbjuda henne den. Elva år av svält och vanvård – vi önskar verkligen Harmony de bästa åren en hund överhuvudtaget kan få! Hon omhändertogs så svag att hon knappt kunde stå, bruten av lång vanvård och svält. Slagen har haglat över den försvarslösa hunden som hållits i kedja. En rättrådig person beslöt till sist att ingripa och tillkallade SaveTheDogs. Harmonys resa har bara börjat. Nu är hon trygg och har återhämtat sig – men livet finns någon annanstans – någonstans där det alltid finns en smekande hand och den skönaste bädden i världen. Harmony förtjänar detta. Det finns inga krav på aktiviteter förutom lite småpromenader och mycket närhet. Vem öppnar sin dörr och sitt hjärta för den så hårt drabbade Harmony?

Detta gäller:
– Boende i marknivå med trädgård / täppa.
– Inga småbarn.
– Ok med lugn hund som sällskap alt en katt.
– Förståelse för en äldre hunds behov.

Läs mer om Harmony här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: