Maya och Apache söker faddrar!


Maya och Apache kommer från värsta möjliga bakgrund. Utan SaveTheDogs hade de varit döda – nu har de i stället en framtid fylld av kärlek att se fram emot. Båda två kommer från ”Dödens Fält” utanför Constanta där 40 fastbundna hästar höll på att svälta ihjäl. 10 av dem bor nu på underbara ”Footprints of Joy” – däribland Maya och Apache. Det är kostsamt att långsiktigt hålla hästar – mat, hovvård, tandvård, medicinska åtgärder mm. Vi söker nu faddrar till dessa Hundhjälpens egna hästar – för att trygga deras långsiktiga väl där inget ska fattas dem. Framtida resenärer kommer att få tillfälle att lära känna dem och förgylla deras vardag med morötter och äpplen. Vi är glada att få välkomna dem till vårt fadderprogram – och stolta över vår partner SaveTheDogs som gett dem livet i gåva.

Om Maya kan du läsa mera HÄR

Om Apache kan du läsa mera HÄR

Om fadderprogrammet för hästar kan du läsa HÄR


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: