Vem öppnar sin dörr och sitt hjärta för vår käre Peter?

Vi är så stolta över vår Peter. Från att ha anlänt till Sverige som en förskrämd liten varelse har han upptäckt att livet här kan vara jättekul. Han utvecklas mycket positivt och visar stort förtroende för fodermatte. Han har blivit en i gänget bland hemmets andra hundar och deltar nu i de andras aktiviteter som att ivrigt vänta på maten och att leka i den stora rastgården ute. Han är fortfarande försynt men har nu en glad glimt i ögonen och gör små framsteg varje dag. För vår käre Peter söker vi nu ett alldeles speciellt hem där man har förståelse för en grabb som behöver lite extra stöd – och där man har en hundkamrat som kan agera mentor. Hemmet ska vara lugnt beläget och det får inte finnas yngre barn. Katt ok. Peter söker Dig som har ett varmt hjärta och en tom hundbädd.

Detta gäller:
– Lugnt hem, marknivå
– Inga yngre barn
– Hundkamrat

Läs mera om Peter här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d