SaveTheDogs – Tack för att ni finns!

Södra Rumänien – hundarnas helvete. Sedan 2002 arbetar SaveTheDogs i Cernavoda i södra Rumänien. Tusentals hundar har här fått hjälp för sina skador, mat i sina magar, långsiktig trygghet. Att få komma till Footprints of Joy är att dra en vinstlott.

Den 11e november 2020 omhändertogs Aquila. Hon hade sökt sig till en liten by utanför Cernavoda där en man gjort henne ett litet skydd mot vind och regn. Vintern var i antågande. Aquila var svårt sjuk – hon var till stor del utan päls p g av svår skabb och plågades av klåda och infekterade sår. Hon hade inte överlevt vintern. Mannens grannar ville ha bort hunden som de tyckte såg otäck ut och tog varje tillfälle att jaga henne och kasta saker efter henne. Mannen förstod att de tänkte döda henne om hon blev kvar. SaveTheDogs blev räddningen – snabbt var man på plats när mannen hade ringt. Aquila idag, endast tre månader senare, en vacker och otroligt älskvärd tik – en av hägnets snällaste och kärvänligaste. Nu söker hon sitt evighetshem. Ännu ett mirakel utfört av SaveTheDogs! Tack!

Uppdatering – Aquila är bokad och får snart resa HEM!


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d