Lura döden – kostnad 10 000 kr!

Blicken i denna nyblivna hundmammas ögon säger allt. Hon har precis fått sina valpar – i ett trångt, iskallt utrymme där snön inte trängt in. Det är -10 och ingenting finns att äta. Valparna behöver värme och mamman är desperat. Hennes blick skär i våra hjärtan. Denna mamma och dessa valpar är nu räddade – men det finns fler mammor och fler valpar – gamla och skadade hundar och andra hundar utan skyddsnät ute i samhället.

Vintern i södra Rumänien har varit oberäknelig. Snö har vräkt ner i flera omgångar och kylan kommer och går. De djur som inte finner mat och skydd dör en plågsam död. SaveTheDogs stödfodrar varje dag de hundar som lever fritt på gatorna. Utan dessa matransoner skulle de inte överleva. Varje dag väntar de ivrigt i sina områden och när de hör det kända motorljudet från SaveTheDogs bilar kommer de snabbt springande. Stödmatningen är oerhört värdefull – den ENDA chansen för dessa utsatta hundar att få en liten matbit. Visst hjälper vi alla?

Hundhjälpen hoppas denna helg kunna samla in 10 000 kr för att hjälpa gatuhundarna med mat i kylan. Vintern är dödens tid – låt oss lura den!

Sätt in ditt bidrag för att lura döden:

Bankgiro 5541-9477

Swish 123 432 4448

Märk din gåva ”Stödmatning”. Vill du att vi publicerar ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv också ”godkänner GDPR”.

TACK!


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: