Ett sockersött litet par letar boende!

Vissa är helt enkelt gjorda för varandra. Månadens hundar, bästa vännerna Oreste och Ofelia hittades en morgon utanför Footprints of Joy – dumpade under nattmörkret. De har troligtvis levt tillsammans någonstans tidigare och nu när Oreste p g av en svår obehandlad ögoninfektion blivit blind är han väldigt beroende av Ofelias sällskap. De är två oerhört snälla och rara hundar som ska få fortsätta sitt gemensamma liv för bådas trivsel och trygghet. Vi söker nu för detta fina, lilla par ett omtänksamt och lugnt hem med kärlek i överflöd. Inga småbarn. Det är viktigt att man har en inhägnad trädgård att erbjuda så att även Oreste som inte ser kan få vistas lite fritt ute. Vi hoppas att DU finns därute någonstans och inser att dessa två småttingar är just vad som saknas i ditt hem – för att sprida glädje och vänskap kring sig.

Läs mera om Oreste här.

Läs mera om Ofelia här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d