Oreste och Ofelia – bästisar som söker sitt hem!


Nu när månadens hund Haci fått sitt hem och snart ska resa till Sverige får sötnosarna Oreste och Ofelia ta över strålkastarljuset. Vi söker här ett väldigt speciellt hem med omtanke utöver det vanliga. Oreste är blind efter att ha omhändertagits med svårt infekterade ögon. Ofelia är mogen dam. Hundarna har en gemensam historia och nu när Oreste förlorat synen har han stort stöd av Ofelia som han ju känner utan och innan. De sover ofta i samma korg och tycker om att promenera bredvid varandra och utforska världen. Till dessa raringar söker vi ett lugnt hem utan småbarn och med kravet på en egen inhägnad trädgård / täppa där de kan få strosa runt på sin ”fritid”, eller bara ligga i gräset och lyssna på fåglar. Vem öppnar sin dörr för dessa underbara små hundar?

Läs mera om Oreste här.

Läs mera om Ofelia här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: