Nu måste 2021 bli Hacis år!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vår månadshund Haci är som en underbar bok – först ser man bara omslaget men när man öppnar upptäcker man ett fantastiskt innehåll. Haci som varit väldigt tillbakadragen har öppnat upp sig och avgudar nu sina favoriter bland personalen. Han älskar sina promenader och traskar lugnt och stolt bredvid sin människa. Hans ögon som ofta är så sorgsna lyser upp när en vänlig hand smeker honom över pälsen. Haci som tillbringat hela sitt liv i hägnet måste få ett liv värt att leva nu – med egna människor som ser honom som viktig och som han får slösa sin kärlek på. Livet slösas bort annars – dagar, månader och år går förbi. Snälla – låt oss hjälpas åt att bringa glädje till denne fine kille! Låt 2021 bli det viktigaste året i hans liv.

Läs mera om Haci här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: