I Sverige – Peter söker sitt hem!


Utanför Kalmar väntar vårt gulltroll Peter på att bli upptäckt. Han har flera syskon och även sin mamma i Sverige – men har fått stå tillbaka i mängden. För att hjälpa honom ”hitta hem” har han fått komma till en snäll fodervärd. Peter har alltid varit en försynt kille som aldrig gjort något väsen av sig. Fodermatte arbetar nu aktivt för att stärka hans självförtroende och där har han även god hjälp av de övriga hundarna i hemmet. Peter är nu med och säger till när det går för långsamt att ställa fram maten och ägnar sig även åt lite lek och bus med kamraterna. Peter önskar sig ett väldigt lugnt hem utan yngre barn och där det finns en hundkamrat som är snäll och trygg. Man måste ha förståelse för att han är i början på en positiv utveckling och fortsätta hjälpa honom framåt – i hans egen takt. Peter söker Dig som har ömhet och förståelse på lager och strör kärlek omkring Dig.

Läs mera om Peter här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: