I Sverige – Linda söker hem!


Vår underbara Linda väntar i sitt foderhem nära Borås på att evighetshemmet ska upptäcka henne. Hon är en vacker och klipsk tik som stortrivs i lite lantligare miljö. Linda har bott på en gård med olika djur och där hon kunnat vara med och ”hjälpa till” med vardagssysselsättningarna och fått ägna sig åt spännande utfärder i naturen. Soffmys står också på önskelistan. Lugnt hem utan yngre barn. Linda kommer att trivas bra som ensam hund då hon kan få lägga beslag på all uppmärksamhet – men hon kan även dela hemmet med en trygg hundkamrat – gärna en hane. Vem är den lycklige som i framtiden får dela livet med vackra Linda vid sin sida?

Läs mera om Linda här.

Intresseanmälan finner du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: