Gott Nytt År 2021!

Julen kom även till Cernavoda vilket vi kan se i filmen – en dag av glädje, lek och godis. Tack alla som skänkte julklappar till våra skyddslingar! Varje individ – hund, katt, häst och åsna fick uppleva något alldeles extra denna dag – när tomten faktiskt kom!

2020 har varit ett extremt svårt år för SaveTheDogs och hela verksamheten vid Footprints of Joy har vacklat. Krisläget fortsätter med samma kraft. Med minimala italienska donationer har insatserna från Sverige varit en livlina och avgörande för räddandet av många liv. Man har dock måstat skala ner verksamheten till ett minimum för att överleva. Personal har måstat sägas upp. I dagsläget är också viktig personal sjuka i COVID-19 vilket ytterligare försvårar vardagen. Samtliga omhändertagna djur har det dock bra och alla rutiner upprätthålls.

Hundhjälpen har under året kämpat hårt för att bistå SaveTheDogs. Då även hundadoptioner helt uteblivit på andra håll i Europa p g av krisen har våra insatser varit extra viktiga. Nedan ser vi antal hundar och katter som fått sina nya hem under 2020, tyvärr en nedgång jämfört med 2019.

Hundar:
Sverige _____145
Tyskland__-___43
Schweiz_____   3
Rumänien____ 2
USA___________3

Katter:
Italien——– 44
Sverige ——–6
Rumänien—- 2

Trots alla svårigheter har vi ändå mycket att vara tacksamma för. Våra medarbetare är ovärderliga, våra djurägare fantastiska. Våra hemkomna hundar och katter är charmiga individer. Stödet vi under året fått från medlemmar och fans har varit ovärderligt och hjälpt till att hålla humöret uppe. Vi har kunnat stötta SaveTheDogs på ett avgörande sätt tack vare givmilda människor. Stort tack alla!

Vi ser optimistiskt på 2021. Sedan starten 2004 har Hundhjälpen utvecklats till en stark förening med fantastiska människor knutna till oss – på alla nivåer. Vi har dock behov av ytterligare förstärkning i olika funktioner – så är du djurvän och brinner för att göra skillnad, hör av dig. Vi söker ”eldsjälar”!

TILLSAMMANS ÄR VI HUNDHJÄLPEN!

Gott Nytt År 2021!


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: