Har Du plats för Mooki och Marley i Ditt hjärta?

I Örnsköldsvik väntar unga syskonen Mooki och Marley på sitt evighetshem. De är två vänliga och glada individer som fick en dålig start i livet och p g av detta fick skador som gör att de har lätta handikapp. Detta bekymrar dem inte nämnvärt utan de ser med tillförsikt på livet och framtiden. Mooki och Marley önskar sig ett hem i villa eller på landet med en inhägnad trädgård där de kan få springa och busa – mellan trevliga skogspromenader och mycket hemmamys. De vill få mycket uppmärksamhet och veta att de är viktiga och värdefulla. Syskonen bor gärna som enda hundar i hemmet – finns hund bör det vara en stabil, lite äldre tik. De är katt-vana. I hemmet bör inte finnas barn under skolåldern. Mooki och Marley placeras endast tillsammans. Har DU plats i hjärta och stuga för dessa vackra ungdomar? Vi har då ett speciellt erbjudande till Dig.

Läs mera om Mooki här.

Läs mera om Marley här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d