Drömmen slog inte in!


Vår älskade Danielle fick till vår stora sorg inte ett hem i julklapp. Vi tände för henne i juletid ett ljus med budet att varje hund förtjänar ett eget hem och snälla människor som värnar om den. För vår Danielle har drömmen inte slagit in och hon har väntat så länge. Året är inte slut – kan 2020 ändå bli året då lyckan hittar hela vägen fram till henne? Danielle är en nyfiken och lyhörd flicka med alla förutsättningar att bli någons allra bästa vän. Hon älskar snälla människor – men det är till hennes stora förtvivlan aldrig någon i hägnet som har tid till en djup och innerlig kontakt. Danielles tid på jorden förslösas i hägnet – något så mycket bättre borde vänta på henne. Är det DU som kan hjälpa hennes dröm att slå in – med löftet om en framtid som älskad familjehund?

Läs mera om Danielle här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: