Hundhjälpen önskar alla vänner en God Jul! We also take this opportunity to wish all our international friends a wonderful Christmas.

Vi på Hundhjälpen vill önska er alla, två-, tre- och fyrbenta vänner en riktigt God Jul. Det är en annorlunda jul i år, där många sitter ensamma eller endast omgivna av sina husdjur. Glädjen att umgås med de nära och kära uteblir. Många har även mist någon de håller av till COVID-19. Julen är också tung för barn och djur i de hem där missbruk förekommer. Sträck ut din hand till någon som behöver dig – ett telefonsamtal visar att man inte är glömd. Lämna en liten gåva vid dörren. Låt din omsorg innefatta även de vilda djuren, där snön och kylan för många innebär en daglig kamp mot döden. Mata småfåglarna i din närhet – sätt ut mat i skogsområden om du inte får mata kring ditt hem. Lägg ut hö till rådjuren. En frusen harpalt kan uppskatta några äpplen och morötter. Ge med hjärtat!

Vi samlar under hela december månad in pengar till julklappar till samtliga omhändertagna djur vid Footprints of Joy samt STAAD. Även där är julen annorlunda. Personalen vid FOJ är reducerad p g av COVID-19 – men upprätthåller givetvis alla bas-rutiner. Ingen hund eller katt kommer att bli bortglömd. Vår julinsamling har ännu inte nått målet vilket innebär att den extra mat som beställts till de kalla månaderna ännu inte är finansierad. Ev överskott går till stödmatning av de hundar som lider ute i samhället.

Julhelgen innebär att även vi inom föreningen drar ner på tempot några dagar för att umgås med våra familjer och husdjur. Respons från vår sida kan därmed dröja någon dag extra. // Styrelsen, Hundhjälpen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: