Vi tänder ett ljus i juletid…


…för den, dit julens glädjebud ännu inte nått. Budet är att varje hund förtjänar ett eget hem och snälla människor som värnar om den. För vår Danielle har drömmen inte slagit in och hon har väntat så länge. Vi tänder därför ett juleljus för henne och hoppas att hennes dröm ska slå in. Danielle är en nyfiken och lyhörd flicka med stor potential. Hon älskar snälla människor – men det är till hennes stora förtvivlan aldrig någon som har tid till en djup och innerlig kontakt. Danielles tid på jorden förslösas i hägnet – något så mycket bättre borde vänta på henne. Är det DU som kan hjälpa hennes dröm att slå in – i juletid?

Läs mera om Danielle här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: