Hej Jultomten!

Phil här!
Det sägs att julen är magisk och att man kan få önskningar uppfyllda då. Jag finns utanför Kalmar och önskar mig ett eget hem i julklapp. Det har jag aldrig haft förut men tanken känns enorm. Tänk att få ha egna människor som skämmer bort en – det är nästan så man ramlar omkull bara av tanken. Jag har det bra hos min fodervärd men här finns flera andra hundar och jag har lite svårt att ta för mig då. Jag har bara bott i ett hägn tidigare och vet därför inte riktigt hur livet ska levas här i Sverige. Kan du hitta någon för bara mig – som bor lugnt och har det lugnt hemma? Någon som har godbitar i skåpen och inte är knusslig med dem? Kan jag också få önska mig en mjuk bädd? Jag vill ha en hundkompis dit jag flyttar för annars kommer jag att känna mig ganska bortkommen – jag har ju bott med hundar runtomkring hela mitt liv. Snälla tomten – visst finns det ett speciellt paket till mig i år?

Julhälsningar från Phil.

Läs mera om Phil här.

Intresseanmälan finns här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: