En julklapp till varje djur – julinsamling 2020

Bankgiro 5541-9477, Swish 123 432 4448.

I vår lilla del av världen är vintern en rolig tid för många hundar. De leker och busar i snön, gör rivstarter så snön yr eller far fram som små plogar med nosen nerkörd i det vita. Glädjen att söka och gräva efter saker i snön är påtaglig. Svenska katter sitter ofta i fönstren och tittar på snöflingorna som faller eller de fåglar som matas utanför. Svenska hästar står tryggt i sina stall och mumsar på sitt hö.

…………som i en annan värld lever hundarna i Rumänien. De leker inte i snön och grävandet i snön resulterar heller inte i många matbitar. Vintern är en plågsam tid för hundar försvagade av hunger, skador eller sjukdom. Kylan är i regionen tidvis mycket sträng och ihållande. Många gatuhundar fryser eller svälter ihjäl. De nödställda hundar, katter, hästar och åsnor som har turen att bo kring Cernavoda får hjälp av SaveTheDogs. Även djuren som lever vid och kring STAAD får sin trygghet där. Djuren i samhället stödmatas – nödvändigt för deras överlevnad. Hundarna och de andra djuren i hägnen fryser i kylan. Även de behöver en guldkant i tillvaron – och under den kallaste månaden, januari, extra näringsrik mat för att orka hålla värmen. Vi skämmer här hemma bort våra husdjur kring jul – låt oss dela med oss till de som har minst. Ca 400 omhändertagna hundar, 50 katter, dussinet hästar och ca 70 åsnor väntar nu på en julklapp – från Dig! Ev överskott går till stödmatning för de hundar som lever ett utsatt liv på Cernavodas gator. Du kan skänka din julklapp till valfritt djur enligt nedan:

Hund-julklapp – tuggsak, leksak, extra näringsrik mat under januari – 250 kr.

Katt-julklapp – kattgodis, leksak, extra näringsrik mat under januari – 100 kr

Häst- och åsnejulklapp – påse med morötter och annat gott, extra hö – 250 kr.

Ge från hjärtat! Vi kommer med några dagars mellanrum att rapportera på Facebook hur många av våra skyddslingar som nu har paket att vänta till jul – och hur många paket som saknas. Filmen nedan är från en tidigare julklappsutdelning där vi ser vilken glädje gåvorna bringar.

Du kan även beställa vårt fina jul-gåvogram där Du som julklapp till en vän för dennes räkning ger en gåva till Rumäniens utsatta djur.

Sätt in Din gåva märkt ”Hund-, katt- eller häst-och åsnejulklapp” till Bankgiro 5541-9477 alt
Swisha till 123 432 4448.
Vill Du att vi publicerar Ditt namn i vår gåvoredovisning, skriv ”Godkänner GDPR”.

TACK för Ditt bidrag till en glädjens dag för våra djur – ett ljus i vintermörkret!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: