”Adoptera Hund” – äntligen en bok för oss!

Nu finns äntligen boken för dig som vill adoptera hund – som väntar på din adopterade hund – och dig som nyligen fått hem din hund – och alla andra! Boken ”Adoptera Hund” innehåller det mesta du behöver veta på ett lättillgängligt sätt. Här finns också adoptionsberättelser och intressanta fakta. Bokens författare Max Schüllerqvist berättar i ett kapitel om sin resa till SaveTheDogs hägn i Cernavoda, Rumänien. Det finns även en intervju med SaveTheDogs grundare Sara Turetta. Denna bok är ett måste för dig som går i adoptionstankar och läsning med hög igenkänningsfaktor för oss andra.

Klicka på länken nedan så kommer du direkt till förlagets försäljning av boken. T o m 29 nov har du 20% Black Friday-rabatt med koden LITEROLIGARE. Därefter 10% med koden HUNDHJÄLPEN.

https://pug.se/produkt/adoptera-hund-allt-du-bor-tanka-pa/


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d