Världens finaste Driva – kan hon få ett hem i julklapp?

Detta bildspel kräver JavaScript.

Det här meddelandet kom just från Drivas skötare i Cernavoda: “We really hope our sweet Driva will find soon a lovely family, she really deserves it after so many years in the shelter. She has showed such good character and made good progress in every way – to be patient with dogs, with people and with the hard life of the shelter. Now it’s her turn to find a sweet home.” Vi kan inte annat än hålla med. Driva utmärker sig genom sin intelligens och sin nyfikenhet där stunderna i lekparken ger henne möjlighet att testa sina förmågor. Hon älskar att bli uppmärksammad och omtyckt – och njuter av kvalitetstiden hon då och då ägnas. Här har vi en härlig blivande familjemedlem som till våren vill ströva i våra svenska skogar. Är det Du som blir hennes följeslagare? Här har du en bästa vän i blivande.

Läs mera om Driva här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d