Vår käraste Driva längtar hem!

Det är tufft när åren radar upp sig och man får vänta kvar. Drivas bästis Brandon reste till Sverige liksom så många andra av de hundar hon brukat bo med. Det skär i Drivas hjärta av saknad – och hon börjar känna alltmer tvekan att skapa vänskapsband – som ändå bara bryts. Driva är en tjej som verkligen behöver få sitt egna hem – för att inte gå under i hägnmiljön. Sorg skymtar i hennes ögon – men ännu finns glimten kvar. Hon är en mjuk och snäll flicka som kommer att blomma upp i rätt hem – där det är lugnt och tryggt – men där man samtidigt bjuder på härliga skogspromenader och soffmys. Driva kommer att bli en verklig vän. Kan vi ge henne livets bästa julklapp – det alldeles egna hemmet? Denna gåva kommer att bli så välkommen.

Läs mera om Driva här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: