Vår älskade Buster!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vår underbare, unge Buster hade ett väntande hem som tyvärr föll bort. Den efterlängtade resan uteblev. Vi vill nu uppmärksamma denne fine kille som månadens utvalda hund – för att hjälpa honom vidare till världens bästa hundtillvaro här i Sverige. Buster är en glad och godmodig grabb som inget hellre vill än att höra ihop och vara med. Han är sprallig och nyfiken och blir en framtida bäste vän – en trogen följeslagare på livets alla stigar. Vi kan se honom framför oss skuttande på svenska skogsvägar och springandes över vidsträckta ängar, eller bara gosandes i soffan där han får dela en påse ostkrokar med matte eller husse. Välj en vän – välj Buster!

Du kan läsa mera om Buster här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: