Katy och Inna – två små prinsessor söker söker egna hem inför vintern!

Katy och Inna är två små systrar som inget hellre önskar än att hitta sina egna hem före den kalla vintern som är på kommande. Syskonen Mia och Lex är redan inbokade för sin resa hem. Det här är två ljuvliga flickor med lite försiktig framtoning – som i rätt hem kommer att blomma upp. Under rådande förhållanden är hägnet inte rätt plats för dem och det är viktigt att de får resa till snälla människor som har mycket tid för dem. Vi söker dig som bor lugnt och inte har små barn hemma. Det bör också gärna finnas en snäll hundkamrat som kan stötta.

Om Katy kan du läsa mera här.

Om Inna kan du läsa mera här.

Intresseanmälan finner du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: