Ljuva Isa finns här I Sverige och söker sitt evighetshem!


Isa har en fruktansvärd bakgrund där hon hittats i Rumänien påkörd och med svåra inre skador. Det var ett mirakel att hon överlevde – och ytterligare ett mirakel att hon fullständigt återhämtade sig. Hon är en riktig liten hjältinna som tar för sig av livet! Isa kom till Sverige för ca två månader sedan men trivs tyvärr inte i sitt hem. Matte är snäll men Isa stressas svårt av hemmets andra katter och har svårt att komma till ro och ägna sig åt det som katter ska göra den här årstiden – titta på småfåglar utanför fönstret, sova och mysa. Isa är duktig på att leka – och sysselsätter sig gärna med sina leksaker – men tiden blir lång när hon för det mesta måste vistas själv. Vi söker därför Dig som kan öppna Ditt hjärta och Din dörr för denna så hårt prövade kattfröken – som nu måste få flytta till det hem som vara för evigt och där kärleken till en liten katt är beständig. Var finns Du? Isa behöver Dig.

Läs mera om Isa här.

Intresseanmälan finner Du här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: