Vi finns i Sverige – får vi flytta hem till Dig?


Hundhjälpen har just nu i Sverige ett antal hundar och en katt som söker hem. De är alla fantastiska individer – med sina egna karaktärer och krav på det nya hemmet. Ta chansen att bekanta Dig med dem – Du kan ha Din nya familjemedlem hemma inom några dagar och njuta av att få börja det nya livet tillsammans. Om Du väljer ett av de djur som finns i Sverige har Du möjlighet att besöka det och bilda Dig en egen uppfattning före Du tar det stora beslutet. Fodervärdarna är samtliga erfarna och kan förmedla information och råd. När ni kommit hem finns en kontaktperson som fortsätter att stötta. Välkommen att höra av Dig och kanske är det här den nya kamraten väntar.

Våra djur i Sverige hittar Du här.

Intresseanmälan finns här.

Har Du frågor, maila info@hundhjalpen.se

Vill Du själv vara fodervärd hittar Du information här.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d